20 Kasım 2019 Çarşamba

SDÜ PERSONEL, YAYA GEÇİŞ VE TEMASSIZ KONTROL SİSTEMLERİ YAPILMASI İŞİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

102 defa okundu

19.08.2019 tarihinde yapım ihalesi yapılan SDÜ PERSONEL, YAYA GEÇİŞ VE TEMASSIZ KONTROL SİSTEMLERİ YAPILMASI İŞİNE en uygun teklifi veren Ayşe Burcu TÜZÜN uhdesinde kalmıştır.

15.10.2019 tarihinde SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı binasında yapılan sözleşme ile Üniversitemiz kampüs, otopark ve birimlerine temassız kontrol sistemi ve kamera yerleştirerek bina bazında güvenlik önlemleri alınması planlanmıştır. İmza programına Daire Başkanı İnşaat Mühendisi Abdullah GÜÇ ile yüklenici firma yetkilileri katılmıştır. Sözleşme imzalanmasının ardından yer teslimi yapılmıştır.

Ülkemize, Isparta ilimize ve Üniversitemize hayırlı olması dileklerimizle.