19 Kasım 2017 Pazar

SDÜ YEMEKHANE BİNASI YAPIM İŞİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SDÜ YEMEKHANE BİNASI YAPIM İŞİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

04.10.2017 tarihinde yapım ihalesi yapılan Yemekhane Bina İnşaatı işine en uygun teklifi veren Metro Mühendislik Gıda Mad. San. ve Ltd. Şti. uhdesinde kalmıştır.

03.11.2017 tarihinde SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ nda yapılan sözleşme imza programına Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan vekili İnşaat Mühendisi Abdullah GÜÇ ile yüklenici firma adına Mehmet GİRGİN katılmıştır.

Toplam inşaat alanı 21.000 m²’ dir. Yemekhane Binasında 20.000 kişilik yemek üretim alanı, öğrenciler için uygulama mutfağı, kapalı otopark, tek oturumda 3.000 öğrencinin faydalanabileceği yemekhane (yemek salonu), personel için self servisin olduğu B salonu ile masaya servisin olduğu A salonu, vip salon, alakart restoran, SKS Daire Başkanlığı birimleri bulunacaktır.

Ülkemize, Isparta ilimize ve Üniversitemize hayırlı olması dileklerimizle.